keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Neulottu tuubihuivi

Isänpäivän aamuna huomasin, että kaikki minun mukaan otetaavat käsityöt on enempi tai vähempi salaisia joulujuttuja. Niinpä nappasin lankakeran ja puikot mukaan mielessä aloittaa huivi itselleni. Vanhempieni keittiön lattialla me sitten siskoni kanssa istuttiin ja pähkäiltiin mitä tuosta kerästä syntyisi. Ja tässäpä tulos. Nopeasti neulottava tuubihan siitä.

tuubihuivi


Tuubihuivi kuvattiin eilen töiden jälkeen sen kummemmin asiaa suunnittelematta, joten pääasia kuvissa on tuo tuubi, muuta ei niin kannata ajatella =)

neulottu tuubi ja pöllämystyny malli

Tuubissa on 100 silmukkaa, ja se on neulottu 3o 2n joustinneuleena. Kerä vain loppuun asti ja päättely. Isänpäivän iltana neuloin viimeiset kerroksen, päättely jäi maanantaille. Nopea ja kiva neulottava siis

Neulottu tuubihuivi
Lanka: Novita 7 Veljestä Nostalgia
ruskea-luonnonvalkoinen (088)
Puikot: 4 mm
Langanmenekki: 100 g

Tuubi on ollut jo paljos käytössä, ja täytyy sanoa että toimii =)


4 kommenttia:

 1. Tuubihuiveja ei voi olla liikaa. Niiden tekeminen on mustakin niin kivaa, että joutuvat ystävätkin muutamia vastaanottamaan ;)

  Haluaisin myös harjoitella tuon kuvaamisen sen kummemmin suunnittelematta. Mä jo siitä blogiinkin kirjoitin, että mikä sota siitä joskus syntyy :D

  VastaaPoista
 2. Tuubihuiveja on kiva neuloa ja ovat käytännöllisiä.

  VastaaPoista
 3. Kiitos =) Näitä saattaapi tulla lisää heti kun joulusalaisuudet antavat aikaa!

  Joskus naurattaa miten sitä tuleekaan tekeleitä kuvattua, mutta toisaalta joskus ´ei niin edustavat kuvat´ tuo pientä vaihtelua ja muistuttaa, ettei tätäkään saa liian vakavasti ottaa =)

  VastaaPoista
 4. No sano muuta. Ne munkin kuvat siinä tekstissä ei olleet ne parhaat mahdolliset. Tarkoituksella :D Kuvasivat tilanteet tarkemmin ;)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...