maanantai 25. helmikuuta 2013

Neulottu kännykkäkotelo

Huhhui, kohta vaihtuu jo maaliskuu, enkä ole vielä edes sisäistänyt tämän helmikuun alkua. Vilskettä siis riittää :) Olisi muutamia juttuja bloggaamatta, ja ajattelinkin sitten aloittaa tällaisesta pikkujutusta, josta on suuri apu arjessa.

neulottu kännykkäkotelo
Hankin jonkin aika sitten uuden puhelimen, ja tokihan sille piti suoja tehdä. Tennesseestä 30:llä silmukalla, ja 8 silmukan palmikko. Alareunan ompelin kiinni ja yläreunaan virkkuukerros kiinteitä silmukoita. Puikot ja koukku taisi olla 3 mm. Vielä nappi ja valmista tuli.

neulottu kännykkäsuoja
Ei ehkä paras idea tehdä valkoista suojaa... mutta onpahan syy tehdä kohta jo uusi päällinen likaantuneen tilalle ;)

Oijoi ja pari uutta lukijaa, ihanata! Tervetuloa :)

9 kommenttia:

 1. Kaunis kännypussukka! Itsekin niitä tykkään värkkäillä aina silloin tällöin, mutta tähän asti olen kaikki joko virkannut, koukunnut tai ommellut - täytyypä joskus kokeilla myös neuloa :)

  VastaaPoista
 2. Onpa hieno kännykkäpussukka! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kännykkäpussi! Noitahan voisi tehdä monta, niin voisi vaihdella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista :) Olenki nähnyt enempi virkattuja koteloita, siispä kokeilin itse neulottua. Mutta lisää näitä täytyy ehdottomasti tehdä!

  VastaaPoista
 5. Kännykkäpussiin voisi virkata pitkän olkaimen niin voi pujottaa pään ja toisen käden..niin kainalonalle sijoittuu, itse kannan niin puhelinta takin alla :) kaunis kotelo ja kiva kun kävit blogissani, ihanaa kun joku kommentoi! :) Mistä tuollaisia lappuja saa joissa lukee siun nimi, saako niitä jostain tilattua omalla nimellä?

  VastaaPoista
 6. Hei kiva idea Heidi :) Olen tilannut merkit verkkokaupasta www.euroteam.fi.

  Mukava kun kävit Lankakorissa!

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...