maanantai 7. tammikuuta 2013

Punainen kori ontelokuteesta

Kaunis punainen kori mieheni siskon ja hänen miehen joulupakettiin. Koppaan laitettiin vähän muuta täytettä kuin nämä kuvauksessa olleet langat, jotta ei ihan liian naiselliseksi menny paketti :)

Virkattu kori
Koukku: nro 10
Langanmenekki 410 g

Paketoidessa huomasin korin tarvitsevan vähän piristettä, ja niinpä kiepautin reunaan juuttinarua ja rusettiin laitoin vielä kulkusen mukaan. Paljon parempi!

Kori ontelokuteesta

Testailen tuota ajastettua julkaisua nyt toisen kerran, tiedä vaikka joskus sille olisi ihan järkevääkin käyttöä :)

6 kommenttia:

 1. Mukavan näköinen koppa, tuo rusetti ja kulkunen on ihana.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista kommenteistanne :)

  VastaaPoista
 3. Hei Hanna Riikka!
  Onpas hienoja koreja sinulla! :) Opettelen tässä itsekin virkattujen korien tekemistä, mutta törmään aina seuraavanlaiseen ongelmaan:¨

  Korin laita on aina epätasainen. Koria virkatessa tämä ei tietenkään korostu, mutta kun alan päätellä koria niin korin "päättelykohta", eli kohta johon kierros päättyy, jää korkeammaksi. Osaanko selittää asianki selkeästi? Harmittaa ihan vietävästi. Olen yrittänyt miettiä onko ongelma pohjassa vai missä... Vai paksussa kuteessa? Osaisiko kukaan auttaa, alkaa jo tosissaan harmittaa kun ei ymmärrä tällaista todennäköisesti yksinkertaista asiaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =)

   Kokeileppas tehdä korin loppuun piilosilmukka tai pari, niin pitäisi lopetuskohdan mennä ainakin hieman huomaamattomammaksi.Olettaen että kori on virkattu kiinteilläsilmukoilla =)

   Poista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...