torstai 19. tammikuuta 2012

Ensimmäinen vuosi Lankakorissa

Nuori blogini on tänään vuoden vanha :) Nopeasti on aika mennyt, mutta toisaalta tuntuu, että ainahan olen tätä pitänyt. Ilman en osaisi olla.

©robson

Jossakin tunnustuksessa kysyttiin, Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen? Vastaukseksi olen kirjoittanut seuraavaa

Ihan aluksi halusin saada itselleni muistiin, mitä kaikkea tulee tehtyä. Sitten halusin esitellä Helsingissä asuvalle isosiskolleni näperryksiä. Lopulta blogista kuitenkin tuli julkinen ja se pääsi kaikkien nähtäväksi.

Olen erittäin tyytyväinen, että blogini lopulta päätyi kaikkien nähtäville. Tuntuu kuin olisin saanut uusia tuttavia, ja jopa ystäviä bloggailun kautta.


©robson

Näin vuosipäivänä on myös aika pysähtyä miettimään tulevaa. Seuraavan vuoden aikana toivon saavani vähintään yhtä paljon käsilläni aikaiseksi kuin menneenäkin vuonna. Jotain uutta toivon myös oppivani. Yhdestä tunnustuksesta löysin seuraavan lauseen:
 
Olisi ihana oppia tekemään puutöitä. Monta suunnitelmaa odottaa toteutusta, koska mietityttää mitä niistä tulisi.

Olisiko tämän vuoden juttu oppia jotain puutöistä, se jää nähtäväksi. Hiljainen toiveeni on myös hommata uusi, parempi kamera. Olisi ihana saada blogiin tarkkoja kuvia, joissa värit ovat oikein.

Eiköhän tässä ole jo tarpeeksi tavoiteltavaa yhdeksi vuodeksi :)


©robson

Selaillessa blogia, löysin aika osuvan kirjoitukseni tunnustuksesta, jossa piti kertoa asioita itsestään. Liitänpäs sen vielä tähän loppuun
 
Yllättävää kyllä, mutta rakastan käsitöitä ;) Ihana saada omilla pikku kätösillä jotain aikaiseksi. Ja vielä ihanampaa on, kun näillä näperryksillä voi ilahduttaa perhettä ja ystäviä.

 
©robson
 
 
Ihanaa talvipäivää lukijoilleni :)

11 kommenttia:

 1. Onnea yksivuotiaalle! Kylläpä aika rientää :) Sulla on pieni puutyönpoikanen siinä pikkutuolissa, jonka kaivoit mun tavaroista esiin, siitä sitten vähitellen haastavampiin ;)

  Ja kyllä, edelleen on ihana nähdä täällä kaukana, mitä siellä kaukanakeinutuolissa kiikutellessa on syntynyt.

  Pitkää ikää Lankakorille! <3

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea yksivuotiaalle blogille!! Toivottavasti jatkat bloggailua vielä pitkään :) Itselläni olisi myös kaukaisena haaveena oppia puutöitä. Jään mielenkiinnolla odottamaan postauksiasi siltä saralta.

  VastaaPoista
 3. Onnea yksivuotiaalle blogille! Jään mielenkiinnolla odottamaan tulevia postauksiasi,jos vaikka niitä puutöitäkin esittelet.

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle blogille! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos kaikille :) <3

  Jään yhtä suurella mielenkiinnolla odottelemaan varsinkin niitä puutyöpostauksia :D

  VastaaPoista
 6. Hiljainen pieni toive ;)

  -Pöks

  VastaaPoista
 7. Onnea yksivuotiaalle ja kiitos kaikista ihanista kätöstesi tuotteista, joilla olet ilahduttanut menneen vuoden aikana :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos äiti ihanasta kommentista <3

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...