keskiviikko 31. elokuuta 2011

Parane pian-kortti

Aiemmin postaamani kirjanmerkin kaverina äitille vein parane pian-kortin. Kivan pirtsakka, ja kokonaisuus sai vastaanottajalle hyvän mielen. Juuri niin kuin oli tarkoituskin :)


Sisälle runoilin jotain mieltä piristävää :)


Virkattu kirjanmerkki

Ostin äitille kirjan, joka huusi kirjanmerkkiä, niin tämä virkkaustyö sai alkunsa ;) Olen aiemmin katsellut kivoja kirjanmerkkiohjeita, mutta sillä hetkellä en viitsiny käynnistää tätä meidän konetta, ja odottaa kauan ennen kuin se alkaisi yhteistyöhön.

Lanka: Novita tennessee
Koukku: nro 3

Virkkasin siis pylväitä, reunat siistin kiinteillä silmukoilla, ja päähän vastakkain kaksi kukkaa, joihin laitoin vielä napit. Aika kiva tuli ihan omasta päästäkin.Tunnustus

Heippahei täältä kiireen keskeltä. Olen virkkaillut melkein koko kesän. Tästä johtuen, oikeassa peukalossa taitaa olla pieni tulehdustila. Pidin hetken taukoa käsitöistä, ja aloitin jonkusen neulontatyön. Nyt on siis usea työ kesken, eikä ne tahdo edetä kipeän peukalon kanssa. Mutta koko ajan ne kuitenkin hieman etenee, ja peukalokaan ei ihan heti enää kipeydy virkatessa :)

Niin, siihen tunnustukseen, kaunis kiitos notolle, tulipa hyvä mieli :)


Tässäpä niitä vastauksia kysymyksiin:
  1. Suosikkiväri: näitä on useita, mutta sanotaan violetti
  2. Suosikkieläin: koira
  3. Suosikkinumero: 4
  4. Suosikki alkoholiton juoma: vesi, kuplilla ja ilman
  5. Facebook vai Twitter? facebook
  6. Intohimosi: neulominen
  7. Saada vai antaa lahja? antaa, ja välillä saadakki :)
  8. Suosikkikuvio: palmikot on nyt suosiossa
  9. Suosikkiviikonpäivä: torstai, kun viikonloppu on vielä edessä
  10. Suosikkikukka: tulppaani on kaunis
Olipas se helppoa :)


keskiviikko 3. elokuuta 2011

Virkattu tiskirätti

Virkkasin Helsingissä vielä itsellenikin tiskirätin. Violetti lanka ei meinannut riittää rättiin, aloitin reunojen siistimisen vähän liian myöhään. Virkkasinki koristeeksi edellisen tiskirätin jämistä kiekuran.

Lanka: Gjestal Fon
violetti (580)
Koukku: nro 5


Virkkasin Tiskirätin samoin kuin edellisen, nyt vain isommalla koukulla. Tällä mallilla rätistä tulee sopivan ilmava, eikä se vaadi pitkää aikaa kuivuakseen. Kotiuduin reissusta ja tiskirätti on jo päässyt kovaan käyttöön. Sanoisin, että toimii!Kävin reissulla vielä Porvoossakin. Sieltä tarttui mukaan pari lankakerää. Hih hauska sanoa, että pari, kun yksi on ...noh aika iso kerä.

Porvoosta


Kotimatkalla myös Oulusta Lumoavasta langasta löytyi vähän lankaa.

Oulusta

Luulen, etten nyt vähään aikaan tarvitse uusia keriä ;)Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...