keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Isolla koukulla virkattu tiskirätti

Heipä hei uudelle lukijalleni, ja tervetuloa :)

Huh, oon tässä tunteroisen käynnistellyt tätä meidän tekniikan ihmettä, eli tietokonetta. Miten voikin olla näin takkuista! Meinasin jo heittää tämän parvekkeelta alas, mutta onneks alla on hieno uusi terassi, joten en sitten viittiny tehä siihen lommoja :) Postattavaa olis, mutta minun hermoja ei olla tehty niin kestäviksi, että tätä  konetta jaksaisi jatkuvasti käynnistellä. Jos nyt jotain yrittäisi.

Aiemmin tekemäni tiskirätit on ollu kovassa käytössä. Olemme oikeastaan siirtyneet keittiössä kokonaan itse tehtyihin rätteihin, joten tarvetta lisäluutuille on. Tein aiemmin siskolleni rätin Luxus Cottonista. Hän meinasi, että lanka on hyvä, mutta rätti voisi olla ilmavampi. Niinpä valitsin isomman koukun ja koukkasin meille rättisen.

Lanka: Novita Luxus Cotton
pinkki (578)
Koukku:6 mm

Tämä on huomattavasti aikaisempia ilmavampi, ja helpompi puristaa kuivaksi. Seuraavan rätin kokeilen kuitenkin asteen pienemmällä puikolla. Tämä on nimittäin ehkä jo liiankin ilmava :)
Nyt alkaa olla verenpaine sen verran koholla, että parempi jatkaa myöhemmin. Tässä, ei mitenkään asiaan liittyvä, mutta verenpainetta mukavasti laskeva kuva, fiilistelyä kesälomamatkalta :)

siskon kanssa


Niin, sehän piti viel mainita, että kun seuraan paljon blogeja, niin olen huomannut, että mielekkäin tapa kommentointiin on, kun kommentit avautuvat uuteen ikkunaan. Näin lukemani postaus säilyy takana, eikä sivuilla tarvi pomppia ees taas. Niinpä vaihdoin tänne Lankakoriinkin kyseisen kommentointimallin. Toivottavasti te, rakkaat lukijat, myös pidätte tästä mallista.

3 kommenttia:

 1. Nätti on rätti :) ja ihana kesäkuva myös <3

  VastaaPoista
 2. Kivoja rättejä, meilläkin käytetään pelkästään omatekoisia tiskirättejä. Upean leppoisa kesäkuva:)

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :)

  Kesäkuva on kyllä ihana, niin rauhallista <3

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...