keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Tunnustus

Sain tunnustuksen Prusiluskalta, kaunis kiitos vielä täälläkin. Tunnustus lämmittää mieltä kovasti. On ollut kiva saada palautetta, kun blogi eli syyskuun täydessä hiljaisuudessa. Siinä mielessä siis, kun ihanat lukijat ovat huomanneet hiljaisuuden, ja kyselleet sen perään. Toivottavasti näitä hiljaisia kuukausia ei tule enää piiitkään aikaan :)

Sitten itse tunnustukseen. Kiitin Prusiluskaa tunnustuksesta asianmukaisesti, mutta nyt en nimeä kahdeksaa bloggaajaa, vaan tämän saa napata kaikki ihanat blogin pitäjät :)

Nyt seuraa kahdeksan asiaa itsestäni. Kuinka vaikea onkaan kertoa itsestään summissa asioita., tulee mieleen vaan kaikkea ei niin viisasta.. Katsotaanpas mitä keksin:

I  Olen aina halunnut koiran. Rotu ja nimetki olis tiedossa, mutta oikeasti epäilen suuresti, että pystyisin sellaisen kasvattamaan. Ja niin epäilee kaikki läheisenikin ;)

II  En ole hamstraajatyyppiä, mutta lankoja ja langanpätkiä voisin jemmata kaapit ja laatikot täyteen. Niin ja pitsejä. Niin ja nappeja.

III  Olisi ihana oppia tekemään puutöitä. Monta suunnitelmaa odottaa toteutusta, koska mietityttää mitä niistä tulisi.

IV  En ostele muiden tekemiä käsitöitä, koska haluaisin tehdä kaiken itse.

V  Myös lahjat haluaisin tehdä aina itse.

VI  Olen kuitenkin huomannut, etten millään ehdi tehdä kaikkea ;)

VII  Rakastan lorutuksia ja laululeikkejä :) :)

VIII  Olen maailman onnellisin pieni ihminen kun saan kommentteja ihanilta lukijoilta, ja pelkästään se että käytte täällä saa hymyn kasvoille.

Huh eipä se ollutkaan niin kovin vaikeaa :)

2 kommenttia:

  1. Onpa niin aito Hannariikka että ihan tuli hymy huuleen :)

    VastaaPoista
  2. Hih, taitaa olla Hanna Riikan kirjoittamaa ;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...