perjantai 29. heinäkuuta 2011

Virkattu tiskirätti

Olen kuullut, että luxus cotton langasta tulisi hyvä tiskirätti. Niinpä virkkasin siskolleni tänne Helsinkiin koekäyttöön moisen. 

Lanka: Novita Luxus Cotton
pinkki (578)
Koukku: 3 1/2

Ensimmäiset käyttökokemukset vaikuttaa hyvältä. Rätti on tarpeeksi ilmava ja pöydätki se puhdistaa ;) Virkkasin pylväitä ja reunat siistin kiinteillä silmukoilla. 

Niiiin ja pääsin tänään lankakauppaan, lankamaailmanordiaan, jipiijei! Hillitsin aika hyvin itseni, mukaan tarttui vain kaikkea tarpeellista, tottakai :D Niin, ja kun osti tarpeeksi lankoja, niin sai yhden kerän kaupan päälle. Ihana lankakauppa siis!
Ja reissu jatkuu. Täällä etelässä on muuten tosi pimeetä yöllä. Tosi hassua kun ikkunasta ei enää illasta nää mitään. Mutta nyt toivotan aurinkoista viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Meillä ei enää nykyään muita rättejä kun itse neulottuja tai virkattuja käytetäkään:) Tiskikukka on myös kiva malli, löytyy täältä: http://tintinluomukset.blogspot.com/2009/04/tiskikukkia.html
  Minä teen meille yleensä bambulangasta, se on miellyttävämpää työstää kun puuvillalanka, minusta siis:)

  VastaaPoista
 2. Meillä on myös itse tehdyt tiskirätit käytössä ja hyvin toimivat. Komean lankasaaliin olet löytänyt. Meillä on myös tarkoitus lähteä ensi viikolla etelään, täällä Kainuussa illat ovat vielä melko valoisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille kommenteista Lila ja Neule-Kirppu :)Kokeilen kans jos saisin pelkästään nuo itse tekemät rätit käyttöön. Tuo tiskikukkakin näyttää kauniilta. Pitää kokeilla eri lankoja tarkoitukseen.

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...