keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kesäkassi

Etsin netistä kesäkassin ohjetta, ja nopeastihan se kassi löytyi. Näyttää aika moni tehneen ET-Kesäkassin, ja kassi päätyi myös minun koukulleni.  Yksi perjantai menin käymään vanhempieni luona, jossa siskoni virkkasi juurikin ET-kassia. Hauska sattuma, kun itse olin samaisella viikolla hakenut kassilangat ja sinä viikonlopuksi suunnitellut kassin aloitusta. Jännä, miten samalla langalla, samalla koukulla saa kaksi aivan erikokoista kassia. Meillä taitaa olla hieman erilainen käsiala. Tässä alkuvaiheen kassit lähes saman verran tehtynä.Tässä minun kesäkassini

ET-Kesäkassi
Lanka: Novita tennessee
beige (636)
Koukku: 3 mm
Kassista tuli juuri niin kiva kun ajattelinki.Tein hihnasta jatkettavan, jotta kassi on monikäyttösempi. Tässä kassi pidemmällä hihnalla.Pikkasen tässä mietin josko lisäisin vielä yhdet napit, jotta kassista saisi vielä ihan lyhythihnaisen. Mutta katsotaan nyt onko tarvetta. Mukava oli virkata ja nopeasti tottu kuvioon. Mietinnässä on myös nappi, jolla kassin saisi vähän kiinni. Katsotaan senkin tarpeellisuus kun jonkin aikaa käytän kassia. Nyt mennään näillä :)

5 kommenttia:

 1. Ihana kassi! Voi kun osaisin itsekkin tuollaisen tehdä :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kesäkassi! Hyvä keksintö tuo jatkettava hihna! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille :)

  Ei ollu kovin työläs eikä vaikea tehdä, ei muuta kun Elina yrittämään :)

  Tuo jatkettava hihna oli kyllä kiva keksintö Kerttu.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kassi! Tuon kassin haluaisin tehdä itsekkin, mutta ohje olil minusta jotenkin liian vaikea. Ehkäpä minä joskus rohkenen sitä yrittämään.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Anne-Mari! Kannattaa yrittää, ohjeet usein vaikuttaa aluksi sekavilta, mutta aukenee pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...