perjantai 3. kesäkuuta 2011

Tunnustus

Sain Neule-Kirpulta tunnustuksen, kiitos :) Nyt pitäisi näin perjantai-illan kunniaksi kertoa kahdeksan asiaa itsestä, hmmm aika vaikeaa. Noh kokeillaanpas...
Yllättävää kyllä, mutta rakastan käsitöitä ;) Ihana saada omilla pikku kätösillä jotain aikaiseksi. Ja vielä ihanampaa on, kun näillä näperryksillä voi ilahduttaa perhettä ja ystäviä.

Rakastan myös liikkumista ja muiden liikuttamista. Ohjaan tällä hetkellä alle kouluikäisten liikuntaryhmiä, ja mahtuu mukaan myös lasten kanssa liikkuvia aikuisia. Olen ohjannut nyt 11 vuotta, ja vuosiin mahtuu ihania hetkiä pienten ja vähän isompienkin lasten ja lastenmielisten aikuisten kanssa.

Liikunta onkin hyvä vastapaino työlleni. Työskentelen insinööritoimistossa suunnitteluinsinöörinä, ja työ on enimmäkseen tietokoneella istumista.

Tykkään sisustaa kotia. Pienikin muutos sisustukseen piristää päivää kummasti, varsinkin jos sen on itse näpertänyt.

Koti on ihana paikka, mutta viihdyn myös mökillä. Haaveena onkin saada joskus ihan ikioma mökki, ja mieluiten veden ääreltä :)

Perhe ja ystävät ovat kaikki kaikessa, ja laatuaika heidän kanssa on parasta mitä tiedän <3

Minulla on kolme ihanaa siskoa. Yksi isosisko ja kaksi pientä. Kaikki ollaan tosin jo täysikäisiä, joten ei ihan pieniä pikkuliskotkaan ole ;)

Mitäs vielä... Tänään olen tuunaillut pajusta tehtyjä kukkalaatikoita. Ne muuttuivat käsittelyssä ruskeista vaaleiksi, ja toosi hienoja tuli :)


Nyt taidan mennä keinutuoliin neulomaan, ja miehen seuraksi jalkapalloa katsomaan.Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Maria vei sanat suustani, mutta IHANA HANNA, sanon minäkin, kun kerran niin aioin kommentoida :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...