maanantai 16. toukokuuta 2011

Patalaput anopille

Apua, kirjottelin tänne loppuviikosta vaikka ja mitä, mutta kaikki on kadonnu! Bloggerilla oli joku suurempi katko ilmeisesti. Mutta olen minä neulonut, vaikka täällä ei siltä näytäkkään. Äitienpäiväksi valmistui ihanan pirtsakkaan väriset patalaput anopille.

Virkatut patalaput
Lanka: Novita Tennessee
 Virkkukoukku nro 3 1/2
Patalaput sopivat anopin keittiöön ja oli mieleiset.Viime viikko oli joka keväinen "stoppi talvikauteen". Sehän tarkoittaa sitä, että ohjaamani lasten jumpat jäivät kesätauolle. Vuodesta toiseen se jotenkin pysäyttää, ja noin viikko menee laiskotellen ja sisäistäen, ettei jumppahommia taas vähään aikaan ole. Laiskottelu- ja 'en saa mitään aikaiseksi'- viikko on nyt lusittu, ja keho on täynnä virtaa kesää varten.


Lapioimme viikonloppuna takapihan auki. Siihen pitäisi isona valmistua terassi. Nyt kylläkin sataa, joten saa lepuuttaa selästä löytynyttä kaivuulihasta ja painua sohvalle neulomaan yksi vajaaksi jäänyt äitienpäivälahja loppuun. Äitini sai tänä vuonna keskeneräisen neulotun tyynynpäällisen, noloa! Kuvia tulee kunhan se on kokonaan valmis. Sain sen lähes valmiiksi jo äitienpäiväksi, mutta nyt laiskotusviikon aikana se ei tunnu etenevän.Ei muuta kun sohvalle....

10 kommenttia:

 1. Pirtsakat patalaput! Se on mukava välillä virkatakin ;-)

  VastaaPoista
 2. Kauniit patalaput. Multa ei blogista hävinnyt muuta kuin muutamat kommentit, tai en ainakaan huomannut.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia :)

  Ihalaiska: On kyllä kivaa vaihtelua virkkailla neulomisien väliin!

  Neule-Kirppu: En ehtiny silloin julkaista teksiä, oliskohan siksi kadonnut koko homma.

  VastaaPoista
 4. Terve! Tosi kiva blogi sinulla, pitää aina muutaman päivän välein koittaa katsella olisiko uusia päivityksiä ilmestynyt :) Tämä on tyhmä kysymys, mutta olen aina miettinyt tuollaisista patalapuista, että toimivatko ne käytännössä miten hyvin? Olen pari kertaa meinannut kädet polttaa kuumaan peltiin, kun on ollut liian ohuet patalaput/-hanskat kädessä... Tuollaiset patalaput olisi kyllä ihana tehdä jollekin lahjaksi! :)

  VastaaPoista
 5. Kivoja patalappuja! Sinulle on tunnustus blogissani! :)

  VastaaPoista
 6. Voi kuinka ihania kommentteja tänne on tullu :) Tulipa hyvä mieli, varsinki kun on työpäivän jälkeen uurastanu terassinalkua pihalla!

  Äitini mukaan patalaput ovat oikein käyttökelpoiset. Itselleni en vielä ole moisia tehnyt, vaikka tehtävälistalla ovatkin. Ne on kyllä kiva lahjaidea, ja valmistuu aika nopeasti.

  Kiitos tunnustuksesta, lämmittää kovasti mieltä :) Pitääpä käydä katsomassa se!

  VastaaPoista
 7. tennesseestä saa kyllä sellasia patalappuja että ei sormetkaan pala ja on pestävät ja kestävät :-)

  VastaaPoista
 8. Ne on kyllä jämäkän oloiset, ja hyvä tietää Ninniskä, myös kestävät :)

  VastaaPoista
 9. Hannan minulle lahjoittamat patalaput on olleet ahkerassa käytössä, eikä ole sormet palaneet. Pesun jälkeen ne vielä tiivistyivät ja pitävät paremmin kuuman loitolla. Meillä ne ovat kesänvihreät :)

  VastaaPoista
 10. Äiti kiva kun poikkesit täällä :) <3

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...