lauantai 19. maaliskuuta 2011

Hassut tossukat

Sainpahan itsellenikin tässä sivussa tossukat. Kuten aiemmasta postauksesta käy ilmi, aloitin nämä aluksi siskolleni. Ymmärrykseni ohjeeseen meinasi loppua alkuvaiheessa. Kun olin neulonut ohjeen mukaisen suorakaiteen, meni pitkät ja lyhyet reunat sekaisin. Aikani suorakaidetta venytellessä jatkoin kuitenkin tossun tekemistä juurikin ohjeen mukaan. Ohjeessa olevasta kuvasta oikeastaa sain jatkettua tekemistä oikeaan suuntaan.

Tässä vaiheessa meinasi ymmärrys loppua

Kun tossu oli suun virkkausta vaille valmis, totesin ettei tämä ole niitä tossuohjeita joita voisi lähettää lahjaksi. Kuva puhukoon puolestaan:

Kyllä tässä jo lahjan saajakin varmaan hetken miettisi, että mihinhän nuo pitäisi laittaa :) Jalassa tossut on kuitenkin kivan jämäkät ja kauniit.Vierastossut
Lanka: Gjestal Janne Space
Puikot: 4 mm, koukku 3 1/2 mmKärjestä aloitetut tossukat ovat nyt löytäneet tiensä siskolle ja minun varpaitani lämmittää nämä hassunkuriset tekeleet :)

2 kommenttia:

  1. Nehän on jalassa aivan ihanan näköiset! Mutta kieltämättä näyttää kummalta sellaisenaan :) Kyllä noillekin olisi täältä löytynyt hyvä koti :)

    VastaaPoista
  2. No niin on, nytki lämmittää jalkoja :) Ei kuitenkaa lahjaksi ehkis oikeen hyvät ;)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...