torstai 24. helmikuuta 2011

Tempoa Novitalta

Olen aiemmin kertonutkin kohdalleni sattuneesta huonolaatuisesta Tempo-langasta. Laitoin palautetta Novitalle, ja niinpä postissa saapui neljä kerää punaista Tempoa. Ei ihan heti tule mieleen mitä tästä väristä tekisin, mutta varmasti jotain kivaa keksin. Siihen asti nämä saa nauttia elämästä lankakorissa :)Kyllähän se mieltä piristää, kun saa jonkin korvauksen huonolaatuisesta langasta. Tästä eteenpäin aion kyllä tutkia vähän huolellisemmin ostamani lankakerät. Vaikkakin ihanan langan sattuessa kohdalle, innostun usein kuin pikkytyttö, ja kerän tarkastaminen jää taka-alalle. Aion jatkossa kuitenkin ainakin yrittää olla tarkkaavaisempi :)

Ihanaa talvipäivää!

6 kommenttia:

 1. Olipa kivasti tehty Novitalta, kannatti valittaa :) Tuo lanka näyttää ihan joulunpunaiselta, äänestän siitä jotain jouluisaa, vaikka tyynynpäällisiä, jos et ole jo kyllästynyt niiden tekemiseen. Onhan tässä aikaa koko vuosi! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllähän tuo aika joululta näyttää, eipäs yhtään huono idea jouluiset tyynynpäälliset :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli itseasiassa sama ongelma kuin sulla petroolin Tempon kanssa.. Just laitoin reklamaation... Saas nähä mitä saan tai saanko mitään...

  Ehdottaisin pipo-kauluri-lapas-settiä!! :)

  VastaaPoista
 4. Toivottavasti Roina saat kans korvausta. En edes laittanu vyötteestä tietoja, kun ei ollu siinä saatavilla kun reklamaatiota laittelin.

  Pipo-kauluri-lapas setti olis kyllä kiva, ihanan pirtsakka :)

  VastaaPoista
 5. Mulle tulee kanssa mieleen joulu tuosta langasta:) Mulla oli muutama vuosi sitten sama ongelma 7 veljeksen kanssa ja laitoin Novitalle sp:tä. Sain sitten tilalle uudet kerät, että kannattaa kyllä laittaa viestiä.

  VastaaPoista
 6. Neule-Kirppu, kyllä kannattaa. Kuva ja pieni seloste näyttää riittävän, vaikka ajattelin niiden kaipaavan myös langan tietoja. Mutta hyvä näin :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...