maanantai 21. helmikuuta 2011

Naisen pipo

Kun näin tämän pipon Novitan kevään 2010 lehdessä, päätin heti, että tuon vielä itselleni teen. Jäin kuitenkin miettimään minkä värisen haluaisin. Kevät vaihtui kesään ja syksyllä taas havahduin, että tämä on jäänyt tekemättä. Tässä alkuvuodessa olin Pienessä Lankapuodissa lankaostoksilla ja näin ihanan värisen Maija-langan. Taas tämä pipo tuli mielensyövereistä esiin. Langat lähti mukaan ja nyt vihdoin pakkasviikonloppuna tein tämän kauniin kirjavan piponi.

Pipon alkuvaiheessa vähän mietitytti kuinka lanka alkoi muodostaa erilaista ja vaihtelevaa kuviota. Loppujen lopuksi kuviosta tuli kuitenkin kiva. Mukavasti tuo vinoraita osu tuohon pipon alaosaan, kun se on aseteltuna päähän.

Tässä pipo koko komeudessaan.

Sitten taiteltuna käyttömittaansa.

Pipo (Novita Kevät 2010)
Lanka Gjestal Maija Space
Puikot: 3 1/2 mm, 4 mm
Pipo on mukavan suojaisa ja runsas. Kyllä tästä vain tulikin kiva :) Ehdin jo ulkoiluttamaan pipoa, ennen kuin sunnuntaina nousi kuume ja vei lepäämään peiton alle. Pari päivää on nyt myös puikot saanu levätä lankakorissa, ja pienoisia vieroitusoireita alkaa jo näkyä. Jospa huomenna jaksaisi jo vähän puikkoja heilutella.Muille on aina niin kiva tehdä käsitöitä. Tekemisen mukavuuden lisäksi saa hyvän mielen vielä lahjan saajallekin. Aika ajoin on kuitenkin piristävää kun itselle tai omaan kotiin valmistuu jotain :)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva pipo! Ekasta kuvasta piti vähän arvailla että mitenköhän se toimii ;) Pitää sitä tosiaan välillä tehdä itselleenkin juttuja :)

  VastaaPoista
 2. Matti kiva kun kävit :D

  Maria mietin tuon 20 cm resorin jälkeen vähän itekki, että mitenhän tää toimii ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva pipo:) Minäkin olen tehnyt tuon pipon kielonallesta. On ollut paljon käytössä näillä pakkasilla.

  VastaaPoista
 4. Neule-Kirppu: Kivasti se kyllä lämmittää! Mullaki oli niin monia hyviä lankavaihtoehtoja, että meinas tulla valinnan vaikeus :)

  VastaaPoista
 5. Kiva että sait korvausta huonosta langasta ja pipokin on hieno :)

  VastaaPoista
 6. Kyllä se Elisa mieltä piristi :) Tää on mun suosikki tää pipo (mulla on kyllä jo aika monta suosikkia) :)

  VastaaPoista

Kiva kun jätät jäljen vierailusta - kiitos :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...